Werken in het flexteam

Wil jij graag variatie in je werk en regie over je werktijden? Dan ben je van harte welkom bij het Mijzo Flexteam!
Ons werkgebied ligt tussen Breda, Tilburg, Gorinchem en ’s-Hertogenbosch. We hebben 26 locaties en 13 teams voor de wijkverpleging. Iedere locatie is uniek en heeft een eigen sfeer. Daarom is het zo leuk om flexmedewerker te zijn. Je kunt werken bij verschillende locaties en met verschillende doelgroepen. Een ideale manier om het werken in de ouderenzorg te ervaren. Als flexmedewerker ben je in staat om snel in te springen en mee te draaien in een team. Je weet als geen ander snel te schakelen.

Jij bepaalt

Binnen het flexteam bepaal je zelf welke diensten je wilt werken. We hebben een groot werkgebied en verwachten niet dat je op iedere locatie inzetbaar bent. We werken met zogenaamde ‘flex buurtteams’. Je kunt je voorkeur aangeven voor een aantal vaste locaties in een regio. Op deze locaties ben je dan een bekende. Dat heeft voor iedereen voordelen. Ook als je niet gekoppeld wilt worden aan een buurtteam kun je dat aangeven. Flexmedewerkers krijgen binnen Mijzo alle ruimte om te leren. Zo kun je bepaalde vaardigheden verder ontwikkelen of je kennis over een expertise, zoals de ziekte van Huntington, Parkinson, Dementie, Jonge mensen met dementie, Wondzorg, Korsakov of NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) vergroten.

Hoe werkt het Flexbureau?

We spreken samen het aantal contracturen af dat je per week gaat werken. Via het roosterprogramma, per e-mail of op je telefoon kun je zien welke diensten zijn aangevraagd. Je kunt je dan eenvoudig aanmelden voor een of meerdere diensten. De planners gaan hier vervolgens mee aan de slag. Uiteraard starten we jouw dienstverband met een inwerkprogramma, zodat je je al snel thuis voelt binnen onze organisatie. .

Interesse?

Hieronder vind je een vacature voor het flexteam. Je kunt je interesse kenbaar maken via de sollicitatiebutton onderaan de vacature. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de flexconsulenten:
Ira Janssens | ira.janssens@mijzo.nl | 06 39334522
Francien Reinhoudt | francien.reinhoudt@mijzo.nl | 06 51171374