Header label
Leren

Breng je loopbaan in beweging bij Mijzo

Ben je nieuw in de zorg? Je leert het meest in de praktijk. Daarom krijg je bij Mijzo de kans om een opleiding te volgen en tegelijkertijd aan het werk te gaan op één van onze zorglocaties of in een wijkteam. Zo kun je veel oefenen met de lesstof en doe je direct werkervaring op. Je kunt kiezen uit de volgende deeltijdopleidingen:

  • Verzorgende IG/MZ niveau 3
  • Mbo-verpleegkunde
  • Hbo-verpleegkunde

Deze opleidingen voeren we uit in samenwerking met ROC’s en hogescholen in de regio. Dat betekent dat je een opleiding volgt van hoge kwaliteit. Breng jij de ontwikkeling van je talenten en carrière in beweging bij Mijzo?

Informatiebijeenkomsten over leren en werken

De studenten van de opleidingen kunnen je uitgebreid vertellen wat de opleidingen interessant en leuk maakt. Daarom organiseren we meerdere keren per jaar een informatiebijeenkomst waarbij we ook een student aan het woord laten. Je krijgt uitleg over de opleidingstrajecten en jouw ontwikkelmogelijkheden. Dit is ook interessant voor medewerkers die willen doorstromen naar een ander niveau.

Hieronder vind je een overzicht van de komende informatiebijeenkomsten en de locaties waar deze plaatsvinden. Je kunt je aanmelden voor de eerstvolgende bijeenkomst via de button.

Aanmelden voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst