Wil je graag een opleiding volgen of stage lopen in de zorg? Bij Mijzo investeren we graag in nieuw talent en werken we samen met jou aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. We bieden diverse mogelijkheden.

Leren & Werken-opleidingen

Wil je een opleiding volgen in de zorg en tegelijkertijd werkervaring opdoen? Mijzo geeft je alle kansen. In samenwerking met ROC’s en hogescholen uit de regio bieden we Leren & Werken-opleidingen aan op de volgende niveaus:
  • verzorgende IG/MZ 
  • verpleegkundige mbo
  • verpleegkundige hbo deeltijd


Meer weten over onze Leren & Werken-opleidingen?

Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst 'Leren & Werken in de Zorg.' Speciaal voor externe kandidaten die interesse hebben in een zorgopleiding en voor medewerkers die willen doorstromen naar een ander niveau (verzorgende IG of verpleegkundige). Samen met een student geven we je uitleg over de verschillende opleidingstrajecten en jouw ontwikkelingsmogelijkheden.

De bijeenkomst vindt meerdere keren per jaar plaats van 17.00 tot 19.00 uur in Theater Dongepark, Dongepark 1 in Dongen. Wil je weten wanneer de volgende bijeenkomst gepland staat en/of je aanmelden? Klik dan op de link hieronder.

Aanmelden Informatiebijeenkomst 'Leren & Werken in de Zorg'

Stagemogelijkheden

Bij Mijzo bieden we stageplaatsen aan voor verschillende opleidingen, niveaus en leerjaren. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs (maatschappelijke stage en snuffelstage), mbo- (BOL) en hbo-studenten, en studenten die wetenschappelijk onderwijs volgen, zijn bij ons welkom. Hier kun je de theorie die je op school hebt geleerd in de praktijk brengen. We kijken samen met jou wat je wilt leren en zoeken een stageplek die past bij jou en je leertraject.

Stage lopen op het gebied van Beleid, Kwaliteit, Innovatie en/of Communicatie
Naast zorg gerelateerde stages bieden we ook stages op het gebied van beleid, kwaliteit, innovatie en/of communicatie. We verwelkomen graag stagiairs die minimaal een half jaar meewerken en daarnaast een project of onderzoek doen dat relevant is voor beide partijen. Bijvoorbeeld over onderwerpen die gebaseerd zijn op bestaande actielijnen, thema’s of voortkomen uit vragen van de wetenschapscommissie. Onze beleidsadviseur vertelt je graag meer over de mogelijkheden:

Carin Jansen | carin.jansen@mijzo.nl 

Meer informatie

Heb je vragen? Kijk dan op de pagina veelgestelde vragen. Staat je antwoord er niet bij of wil je meer informatie? We helpen je graag. Neem gerust contact op met:

Leren bij Mijzo - Zorg
Maarten van Gennip | maarten.van.gennip@mijzo.nl