Wil jij graag een opleiding volgen of stage lopen in de zorg? Dan ben je bij Mijzo aan het juiste adres! Mijzo is een erkend leerbedrijf. We vinden het belangrijk om te investeren in nieuw talent en werken graag samen met jou aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Er zijn diverse mogelijkheden.

Reguliere BBL-opleidingen

Wil je ervaring opdoen in de zorg en tegelijkertijd een interne opleiding volgen? Wij bieden je alle kansen. In samenwerking met ROC’s en hogescholen uit de regio bieden we werken & leren (BBL-)opleidingen aan op de volgende niveaus:
  • verzorgende IG/MZ (niveau 3) 
  • mbo verpleegkundige (niveau 4)
  • deeltijd hbo verpleegkundige (niveau 6)
  • doorstroom van BOL-opleiding naar BBL-opleiding


Meer weten over leren en werken in de zorg?

Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor externe kandidaten die interesse hebben in een zorgopleiding en voor medewerkers die willen doorstromen naar een ander niveau (verzorgende IG of verpleegkundige). Samen met een student geven we je uitleg over de verschillende opleidingstrajecten, jouw ontwikkelingsmogelijkheden en vertellen we je hoe leuk het is om student te zijn bij Mijzo.

De bijeenkomst vindt meerdere keren per jaar van 17.00 tot 19.00 uur plaats in Theater Dongepark, Dongepark 1 in Dongen. Wil je weten wanneer de volgende bijeenkomst gepland staat en/of je aanmelden? Klik dan op onderstaande link.

Aanmelden Informatiebijeenkomst 'Leren & Werken in de Zorg'

Verkorte opleidingstrajecten voor carrièreswitchers

Heb je al een mbo niveau 3 of 4 diploma op zak in een andere sector en wil je een carrièreswitch maken naar de zorg? Ook dan ben je van harte welkom. Met jouw eerder verworven competenties en ervaringen in een andere branche kom je in aanmerking voor een verkort opleidingstraject. Mijzo biedt verkorte trajecten voor:
  • verzorgende IG/MZ (niveau 3)
  • mbo verpleegkundige (niveau 4)
  • deeltijd hbo verpleegkundige (niveau 6)

Stagemogelijkheden

Mijzo biedt stageplaatsen aan voor verschillende opleidingen, niveaus en leerjaren. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs (maatschappelijke stage en snuffelstage), mbo (BOL) en hbo-studenten en studenten die wetenschappelijk onderwijs volgen, kunnen bij ons terecht. Breng bij Mijzo de theorie die je op school hebt geleerd, in de praktijk. We kijken samen met jou wat je wilt leren en zoeken een stageplek die past bij jou en je leertraject. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de opleidingsinstituten. De plaatsing van BOL-stagiaires wordt geregeld via de stagebureaus van de scholen. Praktijkopleiders en werkbegeleiders van Mijzo ondersteunen je leerproces. Er is alle ruimte om veel te leren op verschillende afdelingen.

Meer informatie

Heb je vragen? Kijk dan op de pagina veelgestelde vragen reguliere trajecten of verkorte trajecten. Staat je antwoord er niet bij of wil je meer informatie over onze opleidings- en stagemogelijkheden? We helpen je graag. Neem gerust contact op met:

Leren bij Mijzo - Zorg
Lia Backx | lia.backx@mijzo.nl
Maarten van Gennip | maarten.van.gennip@mijzo.nl
Katleen Haesen | katleen.haesen@mijzo.nl

Leren bij Mijzo - Beleid, Kwaliteit, Innovatie en/of Communicatie
Naast zorg gerelateerde stages bieden we ook stages op het gebied van beleid, kwaliteit, innovatie en/of communicatie. We verwelkomen graag stagiairs die minimaal een half jaar meewerken en daarnaast een project of onderzoek doen dat relevant is voor beide partijen. Bijvoorbeeld over onderwerpen die gebaseerd zijn op bestaande actielijnen, thema’s of voortkomend uit vragen van de wetenschapscommissie. Onze beleidsadviseur vertelt je graag meer over de mogelijkheden:

Melanie Meier | melanie.meier@mijzo.nl