Wil jij graag een opleiding volgen of stage lopen in de zorg? Bij Mijzo ben je aan het juiste adres! We vinden het belangrijk om te investeren in nieuw talent en werken graag samen met jou aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Er zijn diverse mogelijkheden:

Leren & Werken-opleidingen

Wil je een opleiding volgen in de zorg en tegelijkertijd werkervaring opdoen? Mijzo geeft je alle kansen. In samenwerking met ROC’s en hogescholen uit de regio bieden we Leren & Werken-opleidingen aan op de volgende niveaus:
  • verzorgende IG/MZ 
  • verpleegkundige mbo
  • verpleegkundige hbo deeltijd


Meer weten over onze Leren & Werken-opleidingen?

Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst 'Leren & Werken in de Zorg.' Speciaal voor externe kandidaten die interesse hebben in een zorgopleiding en voor medewerkers die willen doorstromen naar een ander niveau (verzorgende IG of verpleegkundige). Samen met een student geven we je uitleg over de verschillende opleidingstrajecten en jouw ontwikkelingsmogelijkheden.

De bijeenkomst vindt meerdere keren per jaar van 17.00 tot 19.00 uur plaats in Theater Dongepark, Dongepark 1 in Dongen. Wil je weten wanneer de volgende bijeenkomst gepland staat en/of je aanmelden? Klik dan op onderstaande link.

Aanmelden Informatiebijeenkomst 'Leren & Werken in de Zorg'

Stagemogelijkheden

Mijzo biedt stageplaatsen aan voor verschillende opleidingen, niveaus en leerjaren. Zowel leerlingen uit het voortgezet onderwijs (maatschappelijke stage en snuffelstage), als mbo- (BOL) en hbo-studenten, en studenten die wetenschappelijk onderwijs volgen, kunnen bij ons terecht. Breng bij Mijzo de theorie die je op school hebt geleerd, in de praktijk. We kijken samen met jou wat je wilt leren en zoeken een stageplek die past bij jou en je leertraject. 

Stage lopen op het gebied van Beleid, Kwaliteit, Innovatie en/of Communicatie
Naast zorg gerelateerde stages bieden we ook stages op het gebied van beleid, kwaliteit, innovatie en/of communicatie. We verwelkomen graag stagiairs die minimaal een half jaar meewerken en daarnaast een project of onderzoek doen dat relevant is voor beide partijen. Bijvoorbeeld over onderwerpen die gebaseerd zijn op bestaande actielijnen, thema’s of voortkomend uit vragen van de wetenschapscommissie. Onze beleidsadviseur vertelt je graag meer over de mogelijkheden:

Carin Jansen | carin.jansen@mijzo.nl 

Meer informatie

Heb je vragen? Kijk dan op de pagina veelgestelde vragen. Staat je antwoord er niet bij of wil je meer informatie? We helpen je graag. Neem gerust contact op met:

Leren bij Mijzo - Zorg
Lia Backx | lia.backx@mijzo.nl
Maarten van Gennip | maarten.van.gennip@mijzo.nl
Katleen Haesen | katleen.haesen@mijzo.nl