Wil je graag een opleiding volgen of stage lopen in de zorg? Bij Mijzo investeren we graag in nieuw talent en werken we samen met jou aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. We bieden diverse mogelijkheden.

Leren & Werken-opleidingen

Wil je een opleiding volgen in de zorg en tegelijkertijd werkervaring opdoen? Mijzo geeft je alle kansen. In samenwerking met ROC’s en hogescholen uit de regio bieden we Leren & Werken-opleidingen aan op de volgende niveaus:
  • verzorgende IG/MZ 
  • verpleegkundige mbo
  • verpleegkundige hbo deeltijd


Meer weten over onze Leren & Werken-opleidingen?

Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst 'Leren & Werken in de Zorg.' Speciaal voor externe kandidaten die interesse hebben in een zorgopleiding én voor medewerkers die willen doorstromen naar een ander niveau (verzorgende IG of verpleegkundige). Samen met een student geven we je uitleg over de verschillende opleidingstrajecten en jouw ontwikkelingsmogelijkheden.

De bijeenkomst vindt meerdere keren per jaar plaats op één van de Mijzo locaties. Hieronder vind je een compleet overzicht van de komende bijeenkomsten. Aanmelden voor de eerstvolgende Informatiebijeenkomst kan via deze link. 

     

Dinsdag12 december 2023

Locatie Eikendonk in Waalwijk

17.00-18.30 uur

Dinsdag16 januari 2024

Locatie Dongepark in Dongen

17.00-18.30 uur

Dinsdag 20 februari 2024

Locatie De Riethorst in Geertruidenberg
(Voorzieningengebouw) 

17.00-18.30 uur

Dinsdag 19 maart 2024

Locatie Zandley in Drunen

17.00-18.30 uur

Dinsdag 16 april 2024

Locatie Dongepark in Dongen

17.00-18.30 uur

Dinsdag 14 mei 2024

Locatie De Riethorst in Geertruidenberg
(Voorzieningengebouw) 

17.00-18.30 uur

Dinsdag 11 juni 2024

Locatie Eikendonk in Waalwijk

17.00-18.30 uur

Dinsdag 2 juli 2024

Locatie Dongepark in Dongen

17.00-18.30 uur

Stagemogelijkheden

Bij Mijzo bieden we stageplaatsen aan voor verschillende opleidingen, niveaus en leerjaren. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs (maatschappelijke stage en snuffelstage), mbo- (BOL) en hbo-studenten, en studenten die wetenschappelijk onderwijs volgen, zijn bij ons welkom. Hier kun je de theorie die je op school hebt geleerd in de praktijk brengen. We kijken samen met jou wat je wilt leren en zoeken een stageplek die past bij jou en je leertraject.

Stage lopen op het gebied van Beleid, Kwaliteit, Innovatie en/of Communicatie
Naast zorg gerelateerde stages bieden we ook stages op het gebied van beleid, kwaliteit, innovatie en/of communicatie. We verwelkomen graag stagiairs die minimaal een half jaar meewerken en daarnaast een project of onderzoek doen dat relevant is voor beide partijen. Bijvoorbeeld over onderwerpen die gebaseerd zijn op bestaande actielijnen, thema’s of voortkomen uit vragen van de wetenschapscommissie. Onze beleidsadviseur vertelt je graag meer over de mogelijkheden:

Carin Jansen | carin.jansen@mijzo.nl 

Meer informatie

Heb je vragen? Kijk dan op de pagina veelgestelde vragen. Staat je antwoord er niet bij of wil je meer informatie? We helpen je graag. Neem gerust contact op met:

Leren bij Mijzo - Zorg
Maarten van Gennip | maarten.van.gennip@mijzo.nl