Header label
Stage

Beweeg als stagiaire mee met Mijzo

Volg je een opleiding? Bij Mijzo krijg je bewegingsruimte om de theorie die je op school leert in de praktijk te brengen. Er zijn mogelijkheden voor studenten in het voortgezet onderwijs, mbo, hbo en van de universiteit. We hebben een sterke focus op zorg, behandeling en begeleiding, maar onze stagemogelijkheden zijn veelzijdig. Geef vooral aan wat je nog meer wilt leren, zodat we mee kunnen denken over de beste stageplek binnen de organisatie.

Op zoek naar een stage gericht op beleid & kwaliteit, innovatie of communicatie?

Naast stages in de zorgsector, bieden we ook boeiende kansen op het gebied van beleid, kwaliteit, innovatie en communicatie. We verwelkomen graag stagiaires die bereid zijn om voor een periode van minimaal een half jaar mee te werken. Tijdens je stage krijg je de kans om aan een relevant project of onderzoek te werken, vaak gelinkt aan actuele thema’s of vragen van onze wetenschapscommissie.

Meld je aan

Klik op onderstaande knop, vul je gegevens in en klik op verzenden. Zo kun je direct je interesse kenbaar maken voor een stageplek die aansluit bij jouw opleiding en leerdoelen.

Stage aanvraag

Meer informatie over stage bij Mijzo

Heb je vragen? Misschien staat het antwoord wel op onze pagina veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Maarten van Gennip via maarten.van.gennip@mijzo.nl of Anne Snoek via anne.snoek@mijzo.nl.