Nu ik bezig ben met het implementeren van complementaire zorg binnen Mijzo kom ik echt uit mijn schulp. Dat ik me mag ontwikkelen en mezelf mag zijn, betekent ontzettend veel voor mij.
Christel verzorgende & complementaire zorgverlener
Lees het verhaal
Soms komt er een unieke kans voorbij in een weekend dat ik sta ingeroosterd om te werken. Mijn collega’s zijn dan altijd bereidwillig om een dienst te ruilen. Daarvoor ben ik ze ontzettend dankbaar.
Gonnie Verzorgende & judoka
Lees het verhaal
Ik combineer mijn passie voor video met mijn werk als wijkverpleegkundige. Binnenkort ga ik namelijk vloggen om collega’s te enthousiasmeren meer met zorgtechnologie te werken.
Demi Wijkverpleegkundige & fotograaf
Lees het verhaal
Het fysiotherapeutisch denken kan ik toepassen op ouderen en op honden. Beide doelgroepen zijn voor mij waardevol en de afwisseling in mijn werk maakt het leuk.
Anouk Fysiotherapeute & hondenfysiotherapeut
Lees het verhaal
Dankzij mijn passie kan ik mijn werk nog beter doen. Het levert mij meer betrokkenheid op bij de terminale fase van de cliënt. Niets is mij te gek om de laatste wensen in vervulling te laten gaan.
Carla Verpleegkundige & verzamelaar van engeltjes
Lees het verhaal
Vandaag ga ik eerder naar huis voor mijn danstraining, dan werk ik morgen iets langer. Fijn om mijn twee grootste passies met elkaar te kunnen combineren.
Lisa Teammanager zorg en welzijn & ballroomdanseres
Lees het verhaal