“Bij cliënten die zelf haken is mijn passie vaak een aanleiding tot een praatje. We wisselen regelmatig tips en weetjes uit.”
Karin Verzorgende & haakster
Lees het verhaal
Met één van de cliënten had ik bijzondere gesprekken over onze gedeelde passie voor (roof)vogels. Toen ik hoorde dat hij niet lang meer te leven had ben ik nog één keer met de vogels bij hem langsgegaan. Zijn reactie was geweldig, hij heeft echt genoten. Kippenvel als ik eraan terugdenk.
Manon Gastvrouw & roofvogeltrainer
Lees het verhaal
Nadat ik was geslaagd voor de opleiding verzorgende zei mijn praktijkopleider bij Mijzo: ‘Franska, nu kun je alles doen wat je wilt.’ Dat gaf me zo veel vertrouwen dat ik op mijn 57ste mijn droom heb nagejaagd en vrachtwagenchauffeur ben geworden.
Franska Verzorgende & vrachtwagenchauffeur
Lees het verhaal
Mijn collega’s weten wanneer ik repeteer. Als ik toch ben ingeroosterd op een repetitieavond, zijn er genoeg lieve collega’s die met me willen ruilen.
Yessica Helpende & toneelspeler
Lees het verhaal
Mijn collega’s begrijpen dat re-enactment mijn manier is om helemaal tot rust te komen. Zij vinden het dan ook geen enkel probleem als ik weekenden vrij neem voor mijn passie en daarna weer helemaal opgeladen op het werk verschijn.
Samanta Leerling verzorgende & middeleeuws re-enactor
Lees het verhaal
Nu ik bezig ben met het implementeren van complementaire zorg binnen Mijzo kom ik echt uit mijn schulp. Dat ik me mag ontwikkelen en mezelf mag zijn, betekent ontzettend veel voor mij.
Christel Verzorgende & complementaire zorgverlener
Lees het verhaal
Soms komt er een unieke kans voorbij in een weekend dat ik sta ingeroosterd om te werken. Mijn collega’s zijn dan altijd bereidwillig om een dienst te ruilen. Daarvoor ben ik ze ontzettend dankbaar.
Gonnie Verzorgende & judoka
Lees het verhaal
Ik combineer mijn passie voor video met mijn werk als wijkverpleegkundige. Binnenkort ga ik namelijk vloggen om collega’s te enthousiasmeren meer met zorgtechnologie te werken.
Demi Wijkverpleegkundige & fotograaf
Lees het verhaal
Het fysiotherapeutisch denken kan ik toepassen op ouderen en op honden. Beide doelgroepen zijn voor mij waardevol en de afwisseling in mijn werk maakt het leuk.
Anouk Fysiotherapeute & hondenfysiotherapeut
Lees het verhaal
Dankzij mijn passie kan ik mijn werk nog beter doen. Het levert mij meer betrokkenheid op bij de terminale fase van de cliënt. Niets is mij te gek om de laatste wensen in vervulling te laten gaan.
Carla Verpleegkundige & verzamelaar van engeltjes
Lees het verhaal
Vandaag ga ik eerder naar huis voor mijn danstraining, dan werk ik morgen iets langer. Fijn om mijn twee grootste passies met elkaar te kunnen combineren.
Lisa Teammanager zorg en welzijn & ballroomdanseres
Lees het verhaal