Header label
Over ons

Wat Mijzo bijzonder maakt

Bij Mijzo zorg je dat ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze invulling kunnen geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, ben jij er met je collega’s om hen te ondersteunen. Dit doe je met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijk je naar wat wél kan. Eventueel maak je hierbij gebruik van hulpmiddelen.

De zorg moet anders

De wensen en behoeften van ouderen zijn de afgelopen jaren veranderd. Ze willen zo lang mogelijk vitaal, zelfstandig en onafhankelijk van zorg zijn, zodat ze langer thuis kunnen wonen. Bovendien is er krapte op de arbeidsmarkt. Er zijn onvoldoende medewerkers beschikbaar om de zorg op de huidige manier te blijven bieden. Ondertussen neemt het aantal ouderen toe en worden de zorgvragen steeds complexer.

Ondanks deze ontwikkelingen zijn we ervan overtuigd dat jij met ons zorg kunt blijven bieden aan hen die dit het hardst nodig hebben. Maar dat kunnen we als zorgorganisatie niet alleen. Een zorgzame samenleving is een verantwoordelijkheid van iedereen. Het betekent dat we de zorg anders moeten organiseren en anders moeten kijken naar ouder worden. Dat vraagt om een andere instelling van de ouderen zelf, van de mensen in hun omgeving en van jou als medewerker in de zorg. Door samen te werken zetten we net dat stapje extra.

Beweeg mee met Mijzo

Mijzo zet de zorg graag in beweging. Beweeg jij met ons mee? Bij Mijzo mag je experimenteren en jezelf uitdagen om te groeien. Daar helpen je collega’s je graag bij. Ze vinden het leuk om met je mee te denken. Niet alleen over de zorg, maar ook over jouw persoonlijke mogelijkheden binnen de organisatie. Wil je eens een sprong wagen in een andere functie of een stap vooruit zetten in je carrière? Dan staan je collega’s klaar om je de kneepjes van het vak te leren. Ook kun je een opleiding of training volgen. Je maakt hier dus het verschil voor cliënten en jezelf.

Meer informatie over Mijzo

Cliënten kunnen bij Mijzo terecht voor behandeling, dagbesteding en -behandeling, hospicezorg, kortdurend verblijf, revalidatie, wijkverpleging en wonen met zorg. Het werkgebied ligt tussen de vier grote steden Tilburg, Breda, Gorinchem en Den Bosch. Er werken 4000 medewerkers en ruim 2000 vrijwilligers die zorg bieden aan 3500 cliënten. Wil je meer weten? Kijk dan op de website www.mijzo.nl.

k008 l mz l 202008 l plattegrond werkgebied