Mijzo is per 1 januari 2021 ontstaan door een fusie van De Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring. Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. Samen met cliënten en hun naasten willen we ontdekken wat de best passende zorg of ondersteuning is.

Cliënten kunnen bij Mijzo terecht voor behandeling, dagbesteding en -behandeling, hospicezorg, kortdurend verblijf, revalidatie, wijkverpleging en wonen met zorg. Het werkgebied ligt tussen de vier grote steden Tilburg, Breda, Gorinchem en Den Bosch. Er werken 4000 medewerkers en ruim 2000 vrijwilligers die zorg bieden aan 3500 cliënten.

k008 l mz l 202008 l plattegrond werkgebied

We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Door te zoeken naar creatieve oplossingen en te innoveren kunnen we cliënten, medewerkers en vrijwilligers ondersteunen om onbekende en ongekende mogelijkheden te ontdekken.

Door oog voor elkaar te hebben kunnen we samen het verschil maken.
Mijzo. Ziet mij.