Header label
Procedure

ontvangstbevestiging l 210190033  Solliciteren bij Mijzo

Leuk dat je overweegt te komen werken bij Mijzo !
Wij houden de sollicitatieprocedure graag zo kort en duidelijk mogelijk. Geen lange trajecten en ongezellige sollicitatiegesprekken, maar effectieve contactmomenten om te bekijken of we bij elkaar passen.

kennismaking  Oriënterend gesprek

Jouw sollicitatie wordt zo snel mogelijk bekeken door de HR Specialisten Arbeidsmarkt & Talentbehoud. Kom je in aanmerking voor een vacature binnen Mijzo? Dan gaan we over tot actie. We nemen contact met je op en plannen een afspraak om te (video)bellen. In dit gesprek worden je wensen en ervaringen besproken en nemen we de mogelijkheden binnen Mijzo met elkaar door.

vervolggesprek l 1023380152  Sollicitatiegesprek

Heb je een uitnodiging ontvangen voor een sollicitatiegesprek? Dan horen we graag meer over jouw kwaliteiten. Je wordt uitgenodigd op locatie en kunt kennismaken met jouw toekomstige leidinggevende en collega’s. We gaan wat dieper in op de inhoud en bekijken gezamenlijk of jij de juiste persoon op deze plek bent. Het aantal sollicitatiegesprekken dat gepland wordt is afhankelijk van meerdere factoren, maar het zijn er nooit meer dan twee.

meeloopdag l 1723902235  Dag(deel) meelopen

Ook behoort het tot de mogelijkheden om een dag(deel) mee te lopen. Op die manier kun je een (nog) beter beeld te krijgen van de functie, locatie en organisatie.

aanbod l 302620247  Arbeidsvoorwaardengesprek

Mochten we er samen van overtuigd zijn dat dit een goede match is. Dan krijg je van je toekomstige leidinggevende een contractvoorstel én een uitnodiging om dit voorstel samen te bespreken in het arbeidsvoorwaardengesprek.

badge l 568084726  In dienst

Gefeliciteerd! Na het arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je je definitieve arbeidsovereenkomst.
Welkom bij Mijzo!

Bovenstaande sollicitatieprocedure geeft een beeld van hoe een sollicitatieprocedure gemiddeld verloopt. Als de omstandigheden het vragen kunnen we afwijken van deze procedure.