Vrijwilligers overzicht

Wat gaat u doen?

U gaat het ontbijt verzorgen voor 8 bewoners. Als vrijwilliger dekt u de tafel gezellig en begeleidt u bewoners tijdens het ontbijt. Samen eten maakt het allemaal net wat gezelliger.

Waar gaat u werken?

U gaat werken op een van de huiskamers in Goezate. U kunt tijdens het kennismakingsgesprek aangeven op welke huiskamer u wilt werken.

Wie bent u?

U bent enthousiast en kunt omgaan met mensen die dementie hebben in verschillende stadia. U kunt de bewoner rustig benaderen en stimuleren om te eten. U brengt een gezellige sfeer in de huiskamer en bent de spil tijdens het ontbijt.

Wat bieden wij u?

Wij bieden een gezellig team waar u hartelijk wordt ontvangen. De dankbaarheid van de bewoners zal u goed doen, zij vinden het namelijk prettig als ze gehoord worden en samen kunnen eten.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!