Vrijwilligers overzicht

Voor zorglocatie oosterheem zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die op zaterdagmiddag wil ondersteunen bij kleine activiteiten

Wat gaat u doen?

U zal ondersteuning bieden bij kleine activiteiten op de begane grond. Denk hierbij aan: creatieve middag, bakmiddag, spelletjesmiddag enz. Daar waar de behoefte op dat moment ligt.

Waar gaat u werken?

U bent als vrijwillliger van harte welkom op zorglocatie Oosterheem in Oosterhout

Wie bent u?

U bent een enthousiast en geduldig persoon met affiniteit voor ouderen. U vindt het leuk om mensen te vermaken en bent op zaterdagmiddag van 15.00u-17.00u beschikbaar.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!