Vrijwilligers overzicht

De Stroming is op zoek naar een vrijwilliger die 1x per week gaat fietsen met een bewoner.

Wat gaat u doen?

Het is de bedoeling dat u 1x per week gaat fietesen met een bewoner als begeleiding, samen genieten van het buiten zijn, het aantal km. is niet belangrijk.

Waar gaat u werken?

U bent van harte welkom op zorglocatie de Stroming in Waspik

Wie bent u?

Bent u sportief en graag buiten, geef u dan op als fiets vrijwilliger.

Wat bieden wij u?

Wij bieden u een gezellige omgeving als werkplek, fijne collega's en een mooie enthousiaste  groep vrijwilligers, die klaar staan voor onze bewoners.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!