Vrijwilligers overzicht

Zorglocatie Mauritsstaete is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die op dinsdagmiddag mee wil gaan met de wandelgroep.

Wat gaat u doen?

Houdt je van wandelen en van gezelligheid en wil je graag iets voor iemand anders betekenen dan zijn wij op zoek naar u. Iedere dinsdagmiddag neemt u samen met een bewoner (in een rolstoel) deel aan de wandelgroep. U begeleidt de bewoner de gehele middag door bijv de rolstoel te duwen en samen met de bewoner heeft u tijd voor een gezellig gesprek. We verzamelen voor de wandelgroep om 14.15 uur en de wandelgroep start om 14.30 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. We sluiten altijd gezamenlijk met de groep af met een kopje koffie of thee in het Grand cafe.

Waar gaat u werken?

U bent als vrijwillger van harte welkom bij zorglocatie Mauritsstaete in Geertuidenberg. Deze riante zorglocatie is net buiten het oude centrum van Geertruidenberg gelegen. Er wonen gemiddeld zo’n 60 cliënten met een lichamelijke aandoening die gespecialiseerde zorg ontvangen. Eventueel is er aanvullende zorg beschikbaar bij geheugenproblemen of beginnende dementie. Naast de zorgappartementen bij Mauritsstaete, zijn er ook diverse appartementen bestemd voor particuliere verhuur aan 55-plussers, eventueel met een indicatie voor wijkverpleging. Op de locatie bieden we ook dagbesteding aan mensen met lichamelijke klachten en/of geheugenproblemen.

Wie bent u?

U bent graag in de buitenlucht ,gaat graag wandelen en u bent in uw element als u de bewoners hierbij kunt begeleiden. U bent een sociaal meebewegende persoon en u weet van aanpakken en vooruitzien. U houdt zich aan afspraken zodat de groep op u kan rekenen.

 

 

 

 

Wat bieden wij u?

Mijzo biedt een gezellige werkplek met sociale contacten en ruimte voor ideeën, persoonlijke ontwikkeling en vooral gezellige collega’s in een goede werksfeer. Onze organisatie gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby’s en talenten en maakt daar graag gebruik van. U wordt ingewerkt en er is de mogelijkheid om gratis workshops te volgen. Bij ons bent u collectief verzekerd en u wordt met regelmaat in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!