Vrijwilligers overzicht

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen tijdens het ontbijt. Tafel dekken, helpen met klaar maken van ontbijt, zorgen voor gezelligheid. Een goede start van de dag bieden. 

Wat gaat u doen?

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen tijdens het ontbijt. Tafel dekken, helpen met klaar maken van ontbijt, zorgen voor gezelligheid. Een goede start van de dag bieden. 

Wij zijn op zoek naar 'vroege vogels'. Het ontbijt begint om 8.00/8:30 uur en duurt tot 9:30/10:00 uur. Na het ontbijt mag u altijd nog langer blijven voor een spelletje, praatje, een wandeling etc. De dagen dat we iemand zoeken zijn dinsdag, woensdag of vrijdag. Het weekend mag ook altijd. 

Waar gaat u werken?

U bent van harte welkom bij Eekhof, een van de zorglocaties van Mijzo! Eekhof is een kleinschalige zorglocatie in het hartje van Kaatsheuvel die een thuis biedt aan 56 cliënten met dementie, waaronder ook aan jonge mensen met dementie. Daarnaast bieden we dagbesteding en dagbehandeling. Bij Eekhof ervaart u gegarandeerd een gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Wie bent u?

Wat zoeken we in de vrijwilliger:

  • Affiniteit met de doelgroep, dus de mensen die al verder in hun dementie zijn
  • Iemand die rustig is
  • Iemand die kan genieten van de meeste kleine geluksmomenten van de bewoners
  • Iemand die ook om kan gaan met het onbegrepen gedrag van deze bewoners
  • Eigen ideeën vanuit de vrijwilliger zijn altijd welkom...

Wat bieden wij u?

  • Mijzo biedt u een gezellige werkplek waar u nieuwe sociale contacten kunt opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.
  • Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten.
  • Mijzo biedt u goede begeleiding bij het inwerken en de mogelijkheid tot het volgen van gratis workshops.
  • U bent collectief verzekerd en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!