Vrijwilligers overzicht

Wat gaat u doen?

Bij zorglocatie Zandley hebben we sinds kort een rolstoelfiets. Hier kunnen bewoners in een rolstoel op plaats nemen en de begeleider fietst dan een ronde door de omgeving. De fiets wordt elektrische ondersteund waardoor het trappen vrij gemakkelijk gaat. Op deze manier kunnen ook de bewoners in een rolstoel verder dan alleen "een rondje rondom het huis". 

Dit kan op tijden en dagen waarop u en de bewoner dit het beste uit komt. De fietsronde wordt bepaald door de vrijwilliger en de bewoner. 

Waar gaat u werken?

U bent vooral buiten aan het fietsen en komt hiervoor de bewoner en de rolstoelfiets ophalen bij zorglocatie Zandley

Wie bent u?

U bent een vrijwilliger die graag buiten is en het leuk vindt om door de omgeving te fietsen.

U heeft affiniteit met de ouderen en kan zich inleven in de situatie van de bewoner. Fietst dus voorzichtig en met begrip voor afhankelijkheid van de bewoner.

De vrijwilliger kan het lichamelijk aan om een ronde te fietsen op de elektrische rolstoelfiets.

Tijdens het fietsen kan er natuurlijk een praatje gemaakt worden, dus we zoeken ook iemand die sociaal onderlegd is. 

Wat bieden wij u?

Mijzo biedt u een gezellige werkplek waarin u nieuwe sociale contacten kan opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën, persoonlijke ontwikkeling en vooral een gezellige werksfeer en collega's

Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten.

Mijzo biedt u een goede begeleiding bij het inwerken, mogelijkheid tot volgen gratis workshops.

U bent collectief verzekerd en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!