Vrijwilligers overzicht

Voor zorglocatie Oosterheem zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag ondersteunen bij de broodmaaltijd in de avond (17.00u-19.00u)

Wat gaat u doen?

Als vrijwilliger komt u terecht in een gezellig team van gastenservicemedewerkers. Samen met hen draagt u zorg voor een mooi gedekte tafel zodat de bewoners gezamelijk van hun broodmaaltijd kunnen genieten. Dit gebeurd in het mooie restaurant van Oosterheem. Tijdens de maaltijd gaat u na of alles naar wens is en na de maaltijd ruimt u mee de tafels af en draagt u zorg voor de afwas. Dit uiteraard samen met uw collega's van de gastenservice!

Waar gaat u werken?

U bent als vrijwilliger van harte welkom bij zorglocatie Oosterheem in Oosterhout

Wie bent u?

U bent een aanpakker die het fijn vindt om fysiek bezig te zijn. U werkt graag met mensen samen en heeft affiniteit met ouderen. 

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist. Deze verklaring kunt u via Mijzo aanvragen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in

* Deze velden zijn verplicht