Vrijwilligers overzicht

Vooor zorglocatie Sint janshof in Vlijmen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die cliënten willen begeleidien/ondersteunen bij het schilderen.

Wat gaat u doen?

Binnen Sint Janshof zijn meerdere cliënten die graag willen schilderen. U gaat hen hierbij begeleiden/ondersteunen. De één vraagt om advies en ideeën, de ander heeft hulp nodig met het aanreiken van de juiste materialen. U maakt de ruimte gebruiksklaar en ruimt deze na afloop ook weer mee op. Voor deze activiteit zijn we op zoek naar meerdere vrijwilligers.

Waar gaat u werken?

Sint Janshof ligt in een unieke woonomgeving in het hartje van Vlijmen. We bieden kleinschalige verpleeghuiszorg aan cliënten met dementie en aan cliënten met een lichamelijke aandoening. De locatie is ruim opgezet en kenmerkt zich door het sociale en dorpse karakter. Zo is er het café-restaurant en ontmoetingsruimte ’De Hop’ waar gedurende de dag cliënten, (wijk)bewoners, vrijwilligers en familieleden samenkomen voor een hapje en een drankje, een praatje of om activiteiten bij te wonen. Iedereen zoekt elkaar graag op in deze sfeervolle ruimte. De betrokkenheid van buurtbewoners zorgt voor een bijzondere een gemoedelijke sfeer op de locatie.

Wie bent u?

Weet u veel van schilderen of heeft u affiniteit met creatieve activiteiten? Vindt u het belangrijk om uw Hobby zo lang mogelijk te kunnen blijven uitoefenen of juist samen met anderen hun talenten te ontdekken? Wilt u uw vaardigheden en kennis overbrengen naar anderen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Wat bieden wij u?

  • Mijzo biedt u een gezellige werkplek waar u nieuwe sociale contacten kunt opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.
  • Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten.
  • Mijzo biedt u goede begeleiding bij het inwerken en de mogelijkheid tot het volgen van gratis workshops.
  • U bent collectief verzekerd en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.


Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!