Vrijwilligers overzicht

Wat gaat u doen?

Bent u iemand met passie voor schilderen? Dan zoeken wij u! Een bewoner van locatie Oosterheem schildert op hoog niveau en zoekt iemand om dit samen met hem te doen.

Waar gaat u werken?

U bent van harte welkom bij Oosterheem, één van de zorglocaties van Mijzo! Oosterheem is een prachtige moderne locatie in Oosterhout (Noord-Brabant). Eén van de afdelingen is speciaal ingericht voor cliënten met psychogeriatrische aandoeningen. Op de overige drie afdelingen woont een gemêleerd gezelschap aan cliënten met psychogeriatrische aandoeningen zoals dementie, en cliënten met een lichamelijke aandoening. Het streven van Oosterheem is om een goede balans tussen het welzijn en de medische behoeftes van onze bewoners te vinden. 

Wie bent u?

U bent creatief en hebt een schildershand. Daarnaast vindt u het leuk om uw passie te delen met gelijkgestemde. U heeft affiniteit met ouderen, bent sociaal en vriendelijk.

Wat bieden wij u?

  • Mijzo biedt u een gezellige werkplek waar u nieuwe sociale contacten kunt opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. 
  • Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten.
  • Mijzo biedt u goede begeleiding bij het inwerken en de mogelijkheid tot het volgen van gratis workshops.
  • U bent collectief verzekerd en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!