Vrijwilligers overzicht

Wat gaat u doen?

Je wordt dan ingezet om de persoonlijke aandacht voor de cliënt e vergroten en hun leefwereld te verruimen en veraangenamen. Net zoals de vele vrijwilligers dat doen. Op eigen interesse kan je 1 op 1 betrokken raken bij een bewoner maar ook juist een groep ondersteunen bij een activiteit hoort bij de mogelijkheden. We gaan met elkaar in gesprek over wat je eigen interesses zijn en wat het beste bij je past.

 

Waar gaat u werken?

Samen kijken we naar de mogelijkheden, zo komen we bij de best passende locatie uit.

 

Wie bent u?

Zoek jij een uitdagende Maatschappelijke Stage plaats, waarbij je wordt gezien en ruimte krijgt om je te ontwikkelen, dan is Mijzo misschien dé organisatie voor jou!

 

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!