Vrijwilligers overzicht

Wat gaat u doen?

U spreekt met uw maatje af wat jullie samen gaan ondernemen. Dit kan een praatje zijn, wandelen, koffie drinken of misschien wel een spelletje doen. Samen bekijken we welke dag uitkomt en welk tijdstip handig is. Wat in uw agenda uitkomt!

Waar gaat u werken?

Van harte welkom bij De Doelen, één van de zorglocaties van Mijzo! De Doelen is een open en prettige woonomgeving in Oosterhout (Noord-Brabant) voor cliënten met een lichamelijke aandoening. Typisch Oosterhouts en lekker ons-kent-ons. De zorglocatie is het thuis van 68 cliënten en daarnaast omgeven door aanleunwoningen. De bewoners van de aanleunwoningen zoeken regelmatig de gezelligheid van de locatie op. Bij De Doelen is dan ook veel aandacht voor het sociale aspect. 

Wie bent u?

U bent een rustig persoon, die affiniteit heeft met de ouder wordende mens, flexibel en sociaal is.

Wat bieden wij u?

Mijzo biedt u een gezellige werkplek waarin u nieuwe sociale contacten kan opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën, persoonlijke ontwikkeling en vooral een gezellige werksfeer en collega's 

Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten. We bieden u goede begeleiding bij het inwerken en de mogelijkheid tot het volgen van gratis workshops. U bent collectief verzekerd en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!