Vrijwilligers overzicht

Wat gaat u doen?

Op vrijdagmiddag is er een fanatieke schilderclub in de Passage van Zandley.

Hier doen bewoners aan mee die het leuk vinden om een schilderij te maken. Iedereen naar eigen interesse en eigen kunnen.

Hoe meer vrijwilligers deze activiteiten mee begeleiden, hoe meer bewoners er aan mee kunnen doen.

Waar gaat u werken?

Van harte welkom bij Zandley, één van de zorglocaties van Mijzo! Op deze locatie in Drunen is wonen in verschillende vormen mogelijk. Van huurappartementen met zorg, tot aan wonen met een intensieve zorgvraag. Zo zijn er appartementen voor cliënten met een lichamelijke aandoening en voor cliënten met geheugenproblemen of dementie. Zandley beschikt ook over inleunwoningen en rondom de locatie zijn aanleunwoningen van woningcorporatie Woonvestete vinden. De bewoners van de in- en aanleunwoningen wonen zelfstandig, maar kunnen als het nodig is gebruikmaken van alle voorzieningen die Zandley te bieden heeft. Daarnaast zijn er drie logeerkamers voor tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, en zijn er mogelijkheden voor dagbesteding. Men wordt zo veel mogelijk in staat gesteld om zoveel mogelijk zelf keuzes te maken over het welzijn en de zorg. 

Wie bent u?

Wij zoeken een vrijwilliger die interesse heeft in het schilderen en mensen kan motiveren iets te maken. Zelf goed kunnen schilderen is geen must maar natuurlijk wel handig. Maar de gezelligheid van de activiteit staat voor op.

Samenwerken met andere vrijwilligers en medewerkers wordt ook gevraagd.

Om kunnen gaan met ouderen is zeer wenselijk. Hierbij rekening houdend met hun ziektebeelden, omgaan met dementie, omgaan met lichamelijke achteruitgang, enz.

 

Wat bieden wij u?

Mijzo biedt u een gezellige werkplek waarin u nieuwe sociale contacten kan opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën, persoonlijke ontwikkeling en vooral een gezellige werksfeer en collega's 

Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten. 

Mijzo biedt u een goede begeleiding bij het inwerken, mogelijkheid tot volgen gratis workshops. 

U bent collectief verzekerd en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet. 

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!