Vrijwilligers overzicht

Wat gaat u doen?

U begint tussen 08.00 en 08.30 uur, dekt de tafels en ontvangt de bewoners in de huiskamer. Voor sommige bewoners maakt u een lekker ontbijt en anderen begeleidt u hierbij. De een heeft meer ondersteuning nodig dan de ander.  Natuurlijk hoort hier een gezellig praatje bij, dat maakt de sfeer gezellig en ontspannen. Want er is geen haast, alles kan op het gemak. Na afloop ruimt u de ontbijtspullen op en wordt er met elkaar gezellig koffie gedronken. Heeft u daarna nog zin om een activiteit te doen met één of meerdere bewoners? Héél graag!

Waar gaat u werken?

 

Van harte welkom bij Zonnehof, één van de zorglocaties van Mijzo! Zonnehof is een modern woonzorgcentrum in Tilburg waar een kinderdagverblijf, een fyiotherapiepraktijk en de zorglocatie van Mijzo zich onder één dak bevinden. Bij Zonnehof wonen onder andere cliënten met dementie of een lichamelijke aandoening. Daarnaast is het mogelijk om via TBV Wonen en/of Mijzo een appartement te huren bij Zonnehof. U woont er volledig zelfstandig met de mogelijkheid om gebruik te maken van de (zorg)diensten en faciliteiten van Zonnehof. Ook zijn er mogelijkheden voor dagbesteding. Zonnehof wil het senioren mogelijk maken om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen en daarbij de zelfstandigheid te bewaren. 

 

Wie bent u?

U bent een warm, geduldig mens en u probeert zich te verplaatsen in de leefwereld van dementerende ouderen.

 

Wat bieden wij u?

Mijzo biedt u een gezellige werkplek waarin u nieuwe sociale contacten kan opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën, persoonlijke ontwikkeling en vooral een gezellige werksfeer en collega's 

Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten. 

Mijzo biedt u een goede begeleiding bij het inwerken, mogelijkheid tot volgen gratis workshops. 

U bent collectief verzekerd en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet. 

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!