Vrijwilligers overzicht

Voor locatie Zandley zijn wij op zoek naar vrijwilligers om het ontbijt te verzorgen.

Wat gaat u doen?

Bij zorglocatie Zandley worden op alle woongroepen gezamenlijk ontbeten. 

Gezellig samen ontbijten, dat zorgt er voor dat de dag goed begint. De eerste bewoners komen rond 8.00 uur naar de gezamenlijke huiskamer om te ontbijten. Soms heeft men wat meer hulp nodig bij het smeren van de boterham en de andere keer heeft men zin in een gezellig praatje. Na het opruimen van de keuken wordt samen koffie gedronken.

We zoeken nog voor alle ochtenden hulp op de diverse woongroepen, dit is altijd in overleg.

Waar gaat u werken?

U bent van harte welkom bij Zandley, één van de zorglocaties van Mijzo! Op deze locatie in Drunen is wonen in verschillende vormen mogelijk. Van huurappartementen met zorg, tot aan wonen met een intensieve zorgvraag. Zo zijn er appartementen voor cliënten met een lichamelijke aandoening en voor cliënten met geheugenproblemen of dementie. 

Zandley beschikt ook over inleunwoningen en rondom de locatie zijn aanleunwoningen van woningcorporatie Woonveste te vinden. De bewoners van de in- en aanleunwoningen wonen zelfstandig, maar kunnen als het nodig is gebruikmaken van alle voorzieningen die Zandley te bieden heeft. Daarnaast zijn er drie logeerkamers voor tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, en zijn er mogelijkheden voor dagbesteding. Men wordt zo veel mogelijk in staat gesteld om zoveel mogelijk zelf keuzes te maken over het welzijn en de zorg. 

Wie bent u?

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om met mensen om te gaan, om te zorgen voor de ander en ondertussen een gezellig praatje te maken. Ervaring met mensen met dementie is niet nodig, dat komt wel tijdens de werkzaamheden.

Het is prettig als u over de volgende eigenschappen beschikt:

  • geduld
  • interesse in en affiniteit met ouderen 
  • sociaal

Wat bieden wij u?

Mijzo biedt u een gezellige werkplek waar u nieuwe sociale contacten kunt opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten. We bieden u goede begeleiding bij het inwerken en de mogelijkheid tot het volgen van gratis workshops. U bent collectief verzekerd en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze echt te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. 

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk! 

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist. Deze verklaring kunt u via Mijzo aanvragen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in

* Deze velden zijn verplicht