Vrijwilligers overzicht

Wat gaat u doen?

U gaat samen met andere collega's de dierenverzorgen die leven in Eekhof. Er zijn kippen, konijnen, geiten, vogels en duiven.  Zij zijn afhankelijk van de liefde en goede zorg van de vrijwilligers. Het is een gezellig en leuk team waar u onderdeel van mag uitmaken. Zijn er nog vragen dan over de vacature dan hoor ik het graag.

Waar gaat u werken?

Van harte welkom bij Eekhof, een van de zorglocaties van Mijzo! Eekhof is een kleinschalige zorglocatie in het hartje van Kaatsheuvel die een thuis biedt aan 56 cliënten met dementie, waaronder ook aan jonge mensen met dementie. Daarnaast bieden we dagbesteding en dagbehandeling. Bij Eekhof ervaart u gegarandeerd een gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Wie bent u?

  • Iemand die een teamplayer is
  • Iemand die liefde heeft voor de dieren
  • Iemand die flexibel is
  • Het leuk vind om de bewoners te betrekken bij de het verzorgen van de dieren

Wat bieden wij u?

  • Mijzo biedt u een gezellige werkplek waarin u nieuwe sociale contacten kan opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën, persoonlijke ontwikkeling en vooral een gezellige werksfeer en collega's.
  • Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten.
  • Mijzo bied u een goede begeleiding bij het inwerken, mogelijkheid tot volgen gratis workshops.
  • U bent collectief verzekerd en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!