Vrijwilligers overzicht

Wat gaat u doen?

In het Koetshuis hebben we een cafe waar we graag een gezellige borrelavond willen organiseren. Daarbij hebben we u hulp nodig.

U gaat gezellig met onze bewoners borrelen in het cafe van het koetshuis. Onze bewoners vinden het leuk om bij elkaar te komen en te genieten van een lekker drankje met een hapje. 

U gaat de bewoners van de woongroepen ophalen en zal de borrelavond verzorgen in het cafe. U schenkt natuurlijk de drankjes in en zorgt de lekkere hapjes die klaar staan. Verder kunt u gezellig bij de bewoners gaan aanschuiven en een praatje maken. muziekje op de achtergrond en een gezelige avond er van maken. 

spreekt u dit aan ?

Reageer dan snel!

Marente

Waar gaat u werken?

U bent van harte welkom bij Koetshuis, één van de zorglocaties van Mijzo! Een warme en unieke locatie voor kleinschalig wonen in Waalwijk. Koetshuis is speciaal gebouwd naar de wensen van cliënten met dementie die intensieve zorg nodig hebben. De kleine woongroepen van zes à zeven cliënten vormen samen een huishouden. We vinden het belangrijk cliënten zoveel mogelijk een thuisgevoel te geven.

Wie bent u?

Wat zoeken wij in een vrijwilliger:

  • iemand die het leuk vind om met ouderen om te gaan
  • iemand die er van houdt om een gezellig praatje te maken 
  • enthousiasme en een warm hart 
  • iemand die het graag onder de ouderen is

Ervaring met dementie is niet nodig, dat komt tijdens het inwerken 

Wat bieden wij u?

Mijzo Koetshuis biedt u een gezellige werkplek waar u nieuwe sociale contacten kunt opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

  • Mijzo Koetshuis kijkt samen met u naar uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten. Zo zoeken we naar een perfecte match 
  • Mijzo Koetshuis biedt u een gezellige werkplek 
  • Mijzo Koetshuis biedt u goede begeleiding bij het inwerken en de mogelijkheid tot het volgen van gratis workshops.
  • U bent collectief verzekerd en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!