Vrijwilligers overzicht

Wat gaat u doen?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het verschil maken. U gaat samen met de zorg zorgen voor een stukje gezelligheid op de huiskamers. Een kopje koffie/thee schenken, een kleine activiteit, een praatje, helpen bij de broodmaaltijd.

Waar gaat u werken?

U bent als vrijwilliger van harte welkom bij zorglocatie De Lemmenskamp in Woudrichem afdeling Maas&Waal. Dit is een beschermende woonomgeving.

 

Wie bent u?

Heeft u affiniteit met ouderen, vindt u het fijn om ons te ondersteunen. Dan zijn we op zoek naar u.

 

Wat bieden wij u?

Wij bieden u een leuke fijne werkomgeving.

We hechten belang aan een goede communicatie met elkaar.

Een kerstpakket en kleine presentjes zitten in het totaal pakket.

Ook een feestavond zit elk jaar in de planning.

 

 

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!