Vrijwilligers overzicht

Wat gaat u doen?

2 x per maand op maandagmiddag van 14.00 - 16.00 uur wordt er een creatieve middag georganiseerd. De vrijwilligers bedenken vooraf de activiteit en houden hierbij rekening met de mogelijkheden van de cliënten. We vinden het belangrijk te laten zien wat zij nog wel kunnen in plaats van hen te confronteren met wat ze niet meer kunnen. Afwisseling in materialen is gewenst. U treft de voorbereidingen en zet de materialen klaar. U geeft ondersteuning aan de cliënten waar nodig tijdens de activiteit en draagt zorg voor een drankje. Na de activiteit zorgt u ervoor dat alles weer netjes wordt opgeruimd.

Waar gaat u werken?

Van harte welkom bij De Doelen, één van de zorglocaties van Mijzo! De Doelen is een open en prettige woonomgeving in Oosterhout (Noord-Brabant) voor cliënten met een lichamelijke aandoening. Typisch Oosterhouts en lekker ons-kent-ons. De zorglocatie is het thuis van 68 cliënten en daarnaast omgeven door aanleunwoningen. De bewoners van de aanleunwoningen zoeken regelmatig de gezelligheid van de locatie op. Bij De Doelen is dan ook veel aandacht voor het sociale aspect.

Wie bent u?

U bent een creatief persoon en vindt het leuk om met ouder perseonen te werken. Dan zijn wij opzoek naar u!

Wat bieden wij u?

  • Mijzo biedt u een gezellige werkplek waar u nieuwe sociale contacten kunt opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.
  • Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten.
  • Mijzo biedt u goede begeleiding bij het inwerken en de mogelijkheid tot het volgen van gratis workshops.
  • We schenken aandacht aan de dag van de vrijwilliger, geven een feestje om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en u ontvangt jaarlijks een kerstpakket.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist.

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul een bericht in
Spam gedetecteerd!