terug naar overzicht

Grote droom

“Mijn passie is al vroeg in mijn jeugd ontstaan. Mijn vader reed motor en nam me regelmatig mee naar de motorbeurs. Het geluid, de snelheid, het gevoel van vrijheid... Het trok mij enorm. Toen ik ouder werd gingen steeds meer vrienden motorrijden. Ik kon natuurlijk niet achterblijven. Een jaar geleden ging mijn grote droom dan ook in vervulling: ik behaalde mijn motorrijbewijs! Als ik aan motorrijden denk, begint het vanbinnen al te kriebelen en krijg ik zin om op de motor te stappen. Door twee motorongelukken die ik heb gehad, heb ik helaas nog niet zo veel rijervaring, maar dat ben ik de laatste tijd ruimschoots aan het inhalen. Ik ga regelmatig samen met mijn partner op pad. Ik rijd momenteel een 600cc Honda racer en mijn partner rijdt een 1000cc van hetzelfde merk. Echt ‘couple goals’ dus!”

Het gezicht

“Eerlijk gezegd heb ik meerdere grote passies. Modellenwerk is er daar ook één van. Ik ben inmiddels vier jaar een vast model bij een grote kledingzaak en heb weleens een modellenwedstrijd gewonnen. Vooral de artistieke kant trekt me. Hoe poseer je, wat is de beste belichting en hoe breng je een boodschap goed over? Ik ben blij dat ik mijn modellenwerk goed kan combineren met het motorrijden. Ik ben namelijk ook ambassadeur van een grote motorzaak. Dat betekent dat ik ‘het gezicht’ van hun campagnes ben en regelmatig op hun open dagen sta voor een ‘meet & greet.’ Ik heb dan een eigen stand met een banner, stickers en kaarten. Heel bijzonder om te zien dat mensen speciaal voor mij komen.”

Ik miste de zorg en heb toen mijn passie als activiteitenbegeleidster bij Mijzo gevonden. Omdat motorrijden als een uitlaatklep werkt kan ik het werk goed loslaten en de volgende dag alles weer met een frisse blik bekijken.

6.500 volgers

“Ik deel mijn grote passies op mijn Instagramaccount. Als ik stukken ga rijden maak ik mooie foto’s of video’s van mijn motor en post dit dagelijks. Momenteel heb ik ruim 6.500 volgers en is mijn account nog steeds groeiende. Ik denk dat dit komt omdat weinig vrouwen het type motor rijden dat ik heb: een racer. Door mijn contacten in de motorwereld heb ik het geluk af en toe heel dure en snelle motoren mee te krijgen. Instagramposts die ik hierover maak, worden dan weer gedeeld op pagina’s over ‘vrouwen en hun motoren.’ Ik onderscheid mij door geen naakt of extreem uitdagende foto’s te posten, maar juist voornamelijk ‘full gear’ foto’s. Mijn Instagram heeft me ook een sponsordeal met een motorzaak opgeleverd. Dit betekent dat ik motorkleding van hen heb gekregen en foto’s deel van hun producten.” 

Nóg meer passies

“Alsof ik al niet genoeg passies heb, teken en tatoeëer ik ook graag. Twee jaar lang runde ik mijn eigen tattooshop. Toch miste ik de zorg en het contact met cliënten zo erg dat ik besloot om ermee te stoppen. Ik heb toen mijn passie als activiteitenbegeleidster bij Mijzo gevonden. Fijn dat ik in mijn werk mijn creativiteit ook goed kwijt kan. De combinatie van dingen regelen en het bieden van warme zorg maakt mijn werk erg leuk en afwisselend. Soms tatoeëer ik nog wat vaste klanten voordat ik een avonddienst draai. En mochten de cliënten op de afdeling een tattoo willen, dan denk ik dat we een primeur hebben, haha. Zoals je hoort, ben ik niet zo goed in stilzitten met al die passies van mij. Gelukkig heb ik hele fijne collega’s met wie ik alles kan delen. Zij zien me ook weleens op de motor rijden en vinden dat enorm stoer. Omdat het motorrijden als een uitlaatklep werkt, kan ik het werk goed loslaten en de volgende dag alles weer met een frisse blik bekijken.”

Wil jij net als Joyce jouw passie combineren met werken in de zorg bij Mijzo? Solliciteer dan snel op één van onze vacatures.